Ett Sekel Vatten

Fundraiser: Ett Sekel Vatten

$4,585
raised of $4,500 needed

This campaign benefits
Water is Life 23

Ett Sekel Vatten
Fundraiser: Ett Sekel Vatten

Vårt jubileum ger rent dricksvatten i Etiopien!

Nu är det klart! Tack för alla bidrag!

Pengarna är insamlade och nu väntar vi med spänning på att få rapporter om att brunnen börjar borras och så småningom blir klar. Och framförallt att få rapporter om att vatten strömmar fram och gör livet lite lättare för de som inte har det så förspänt i livet.

_____

Så här började kampanjen i Januari…

2015 for förbi så fort att vi knappt fattade vad som hände...

Först var det nyår, Carina fyllde 50, sen fyllde Fredrik 50 och så var året över! Nja, kanske inte riktigt, men medan vi funderade på hur vi skulle ha det med firandet gick tiden otroligt fort. Skulle vi slå till med en hejdundrande fest eller inte, skulle vi bjuda alla som vi någon gång känt och umgåtts med eller skulle det bara bli de närmast sörjande? Och i så fall var, när och hur? Innan vi hunnit komma till skott hade den sk sommaren passerat och det var höst och det blev bara mörkare och kallare. Tanken på att ställa till med en fest kändes mer och mer avlägsen, men på nåt vis ska man ju ändå markera att 100 år passerat, visserligen parallellt, men ändå. Samtidigt skulle det kännas bra att kunna göra nåt som vi vet verkligen gör nytta.

Så därför har vi fattat ett beslut! Istället för att lägga pengarna på våra kända vänner så lägger vi dem på okända vänner i Etiopien, genom att färdigställa en brunn i Etiopien tillsammans med "Water is Life" genom "A Glimmer of Hope". Projekten för i år är ett sk ”shallow borehole” då man borrar 35-75 meter för att nå ner till grundvattennivån. Det kostar ca $9000 och vi har beslutat att skjuta till det som saknas i nuvarande insamling som "Water is Life" driver vilket innebär ca $4500. Så småningom kommer vi att få GPS-koordinater och både bilder och rapporter från brunnen.

För att även ni andra ska kunna få känna er delaktiga så startade vi den här kampanjsidan där den som känner sig manad kan bidra med en slant. Så om ni mot förmodan hade funderat på att kanske eventuellt köpa nåt åt oss om vi hade bjudit in till en fest så får ni hemskt gärna lägga den slanten här istället! Stora som små gåvor är lika välkomna. Det går bra att göra det anonymt, eller skicka med en hälsning om ni vill!

Tack för ert stöd,

Carina & Fredrik

Så här gör ni om ni vill ge ett bidrag:

 1. Klicka på den gula ”Donate” knappen i övre vänstra hörnet på sidan.
 2. Markera  ”Other” och fyll i det belopp som du vill skänka eller välj ett av beloppen som föreslås. Kom ihåg att beloppet skänks i Amerikanska dollar (USD). Använd gärna fōljande länk fōr att se dagens kurs http://www.valuta.se/
 3. Fyll i din information
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Adress
  • Adress
  • Stad
  • ”State/Province”: (välj sista alternativet i menyn ”--Country other than USA or Canada--”)
  • ”International Province”:  (hoppa ōver det här fältet eller skriv ditt län)
  • Postnummer
  • Land
  • E-mail adress
  1. Markera ”See my donation at work” (Se hur min gåva kommer till nytta) om du vill att A Glimmer of Hope skall skicka uppdateringar om projektets utveckling direkt till din e-mail adress.
  2. Fyll i ditt kreditkortsnummer
   1. ”Expiration date” (Utgångsdatum månad/ år)
   2. ”Security code” (3 eller 4-siffrig säkerhetskod som finns på baksidan av ditt kort)
  3. Skriv ditt eller era namn i fältet ”Donor name to be displayed”. Namnet kommer att synas på här på Carina & Fredriks kampanjsida.
  4. Vill du hellre ge en anonym gåva så klicka i rutan ”Make my  donation anonymous”
  5. Vill du skriva ett meddelande så kan du gōra det i fältet som kallas ”Comment”
  6.  Klicka på den gula knappen ”Submit” för att avsluta betalningen.

  Tusen Tack!

  Campaign Activity
  03/10/2016
  Kerstin & Per donated $100 and said, "Vi gratulerar Sigvard 80 år och Lisa 50 år på det här sättet. Vad bättre kan man hitta på?"
  03/30/2016
  Carina & Fredrik donated $4,035 and said, "Ett sekel vatten hoppas vi brunnen kan bidra med!"
  01/27/2016
  Jan Niemi donated $50 and said, "Good Luck!"
  01/27/2016
  Joan, Johanna & Dawit donated $100 and said, "50+50=100 :) Vilket fint satt att fira! Grattis igen!!"
  01/27/2016
  Eva Sundquist donated $25 and said, "VIlken bra grej:) kul, kul:)"
  02/03/2016
  Rebecka och Janne donated $75 and said, "Vilken fin idé, många gratulationer till födelsedagsbarnen och en önskan om ett minst lika händelserikt 2016 för er alla."
  02/07/2016
  Rommele-Thörnblads donated $100 and said, "Stora kramar till alla!"
  02/14/2016
  Kerstin & Per donated $100 and said, "Grattis! Den här tillställningen vill vi verkligen vara med på."